You are currently viewing Zakorakajte v novo šolsko leto s kartami – Spomin na osnovno šolo po akcijski ceni 12,90 EUR

Zakorakajte v novo šolsko leto s kartami – Spomin na osnovno šolo po akcijski ceni 12,90 EUR

Vsega lepega je enkrat konec, pravijo, in tako je tudi s poletnimi počitnicami. Še nekaj dni in naši otroci bodo zakorakali v šolske klopi – nekateri prvič, drugi petič, spet tretji pa se bodo podali v zadnje osnovnošolsko leto.

Prvošolčki, ki šolo že nestrpno čakajo, bodo z rutkami šarmirali po okoliških ulicah in ponosno na hrbtih nosili šolsko torbo. Otroci bodo komaj čakali, da pridejo domov, da lahko s starši delijo avanture, ki so se jim zgodile v razredu, starši pa bodo (včasih polni volje, včasih utrujeni) poslušali in komentirali vsako dogajanje.

Tisti starejši, ki so nad šolo malo manj navdušeni, se bodo ponovno srečali s svojimi sošolci, obujali bodo spomine na nepozabno poletje, delili s prijatelji zgodbe o poletnih romancah v kolonijah, se učili urnik na pamet in komentirali »Dve uri matematike zapored? Halooo!« in preverjali, s kom bodo lahko sedeli pri izbirnih predmetih. Doživljali bodo mešane občutke – kolikor jim bo šola morila nadaljnje mesece življenja, toliko dogodivščin jih še čaka, toliko smejanja in hihitanja s prijatelji, novih spominov,… Vsekakor je šolsko leto produktivno leto, ki se ga učenci po navadi zavedajo šele čez nekaj let, ko se ozrejo nazaj in vidijo, da so jim šola, šolske aktivnosti in izvenšolske dejavnosti res veliko dale.

Zato bi bilo super, če bi se vsaj delček teh lepih doživetij, ki se nikoli več ne ponovijo, nekako shranili.

Pri tem vam bodo v veliko pomoč naše karte – Spomin na osnovno šolo. Z njimi boste ohranili spomine.

In ker je začetek šolskega leta začetek nekega novega obdobja, smo se odločili, da vam komplet kart – Spomin na osnovno šolo ponudimo po akcijski ceni 12,90 EUR.

Akcija traja do 15.9.2017!