Premium kvaliteta in super cena!

V vaš študij ste vložili veliko truda in časa, zato naj bo vaše zaključno delo narejeno vrhunsko. Zaslužite si, da je vaša diplomska, magistrska ali doktorska disertacija izdelana kvalitetno.

Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, zato je izdelava možna v zelo kratkem času.

Vezava diplomskih nalog

Kvalitetne platnice so narejene iz recikliranih materialov in so proizvedene v EU. Na voljo so v sedmih atraktivnih barvnih odtenkih (črni, temno sivi-quartz, svetlo sivi-alu, beli, temno modri, bordo rdeči in temno zeleni barvi).

Možnost zlatega in srebrnega dotiska na vse barve platnic.

Tiskamo z laserskim produkcijskim strojem Xerox na izredno kakovosten, snežno bel in gladek 100 g papir.

V-papir z dvojnim zgibom

Pri vezavi uporabljamo V-papir, patentiran ekološki 120 gramski papir, sijoče bele barve.

Ali tudi vas moti “ne-ravno” odpiranje? Prednost Vpapir-ja je “ravno” odpiranje.

Pomembno

Ob naročilu tiskanja in vezave nalog potrebujemo naslednje:

  • datoteka za tiskanje mora biti dokončno oblikovana in pretvorjena v pdf obliko. PDF dokument diplome in PDF prve strani (za tisk naslovnice) pošljite na e-naslov: diplomske@soncnapot.si in navedite naslednje podatke:

– enostranski ali obojestranski tisk
– PDF oblika izpisa naslovnice / sprednja stran, rob (hrbet)
– barva črk na naslovnici (zlata ali srebrna)
– barva platnic
– število izvodov
– pripišite še svoje kontaktne podatke

Koristni napotki

Pred oddajo diplome v tisk preverite ali je oblikovanje in prelom v skladu z napotki vaše izobraževalne ustanove. Za napake v diplomah ne odgovarjamo.

Pretvornik odprtih datotek v PDF si lahko naložite s spletne strani www.dopdf.com. Po pretvorbi v PDF, vsebino še enkrat podrobno preglejte, če ustreza, preden oddate v tisk.

Diplomska v 24 urah. Diplomo natisnemo in zvežemo tudi v 3 urah.

CENIK

Trde platnice A4 (z vezavo in dotiskom)15,00 EUR/kos
Trde platnice A4 (z vezavo in dotiskom) nad 3 izvode12,00 EUR/kos
Dotisk rob (hrbet)4,00 EUR/kos
Trde platnice A4 (z vezavo in dotiskom) - brez tiskanja vsebine diplome20,00 EUR/kos
A4 tiskanje na 100 g gladek in ekstra bel papir0,20 EUR/kos
A4 tiskanje na 120 g ekstra gladek in prepogiben patentiran V-papir (ravno odpiranje)0,30 EUR/kos
Kotniki (zlati / srebrni) - 4 kosi ena diploma0,75 EUR/kos
Snemanje na CD/DVD1,50 EUR/kos
CD/DVD žepek2,50 EUR/kos
Nalepka za CD/DVD2,00 EUR/kos
Ponovno odpiranje diplome7,00 EUR/kos
Cena tiskanja je neodvisna od barve in pokritosti.
Vse cene vsebujejo DDV!

Popust

Vsem, ki všečkate in delite našo Facebook stran www.facebook.com/soncnapot, nudimo dodatni 5 % popust na tisk in vezavo. (Na popust nas opozorite ob naročilu. Objava mora biti vidna (javno) na vašem zidu. Objave na Facebook profilih, ki so namenjeni samo oglasom in nagradnim igram, se ne upoštevajo).

Zakaj smo prava izbira za izdelavo diplomske naloge?

Tisk in vezavo diplomske naloge opravimo v 3 urah, v kolikor to dopušča zahtevnost naloge in količina ostalih naročil.

Naročilo preko e-pošte je zelo hitro in enostavno. Naročanje je možno tudi preko telefona (Dejan – 040 844 046), ali pa osebno na lokacijah našega podjetja v Mariboru in na Ptuju.

Zavedamo se, da je kupcu cena in kvaliteta pomembna. Prizadevamo si, da vam nudimo vrhunske izdelke in storitve po čim nižji ceni. Pridite v naše prostore in se osebno prepričajte o kvaliteti (Trubarjeva ulica 15, Maribor).

Pri naročilu smo zelo skrbni in dosledni. Upoštevamo vaše želje in vam po potrebi z veseljem svetujemo ter poskrbimo, da je zaključna naloga pripravljena ob dogovorjeni uri prevzema.

Za vaše zadovoljstvo poskrbimo s sodobno strojno opremo in kvalitetnimi materiali izdelanimi v EU. Zaslužite si le najboljše.

Pogosta vprašanja

Po potrditvi »hitrega naročila« zagotavljamo, da bo diplomska naloga gotova v 3 urah. Po dogovoru lahko nalogo naredimo tudi hitreje.

Priporočamo osebni prevzem, lahko pa jo seveda tudi varno zapakiramo in pošljemo prek običajne pošte. Zaračunamo le dejansko ceno pošiljanja, ki je odvisna od teže pošiljke.

Pogosto je to izgovor, saj diplomskih nalog ne vežejo sami, pač pa to zanje naredi nekdo drug. Pri nas vse naredimo sami. V redkih primerih, ko je diplomska naloga debelejša, vezava vzame več časa, vendar manj kot 24 ur.

Pri Wordovih dokumentih se ob tiskanju pogosto pojavljajo odstopanja pri presledkih, naslovih in podobnem. Po navadi je vse, kot mora biti, če se datoteko odpre z identičnim programom (npr. z Wordom 2016, če je bila diplomska naloga izdelana v tej različici, in ne npr. z Wordom 2000). Kljub temu pa priporočamo format .pdf, saj datoteko tako vedno natisnemo točno takšno, kot ste nam jo poslali. V Wordu 2007 ali novejšem lahko pretvorite datoteko v format .pdf že znotraj Worda. V kolikor imate starejši Word, vam predlagamo, da si naložite enega izmed brezplačnih programov za enostavno pretvorbo v format .pdf.

Posebnih zahtev ni. Sledite le navodilom fakultete. Ko nam oddate diplomsko delo, naj bo ta v formatu .pdf, sama platnica pa v ločeni datoteki.

Zrcalni robovi so zelo pomembni pri dvostranskem tisku. V kolikor potrebujete obojestranski tisk je notranji rob večji kot zunanji, potem morate nastaviti v dokumentu zrcalne robove. Kar pomeni, da bo vsaka leva stran imela desni rob večji, vsaka desna stran pa bo imela večji levi rob. Vedno bo večji notranji rob, kjer je vezava.