Kakovostno, hitro in ugodno!

V vaš študij ste vložili veliko truda in časa, zato naj bo vaše zaključno delo narejeno vrhunsko. Zaslužite si, da je vaša diplomska naloga, magistrsko delo ali doktorska disertacija izdelana kakovostno.

Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, zato je izdelava možna v zelo kratkem času.

Vezava diplomskih nalog

Tiskamo z laserskim produkcijskim strojem Xerox in uporabljamo kakovosten, snežno bel in gladek 100 g papir.

Končni format, ki ga potrebujemo za tisk je PDF datoteka.

V-papir za ravno odpiranje zaključnega dela

Za najboljšo uporabniško izkušnjo in estetski videz zaključnega dela vam priporočamo tisk na 120 g V-papir.

Barva platnice

Platnice so proizvedene z zelenimi viri energije in so iz recikliranih materialov.
OPOZORILO: Odtenki barv se lahko na različnih ekranih različno prikažejo.

Potisk na platnico in hrbtišče (rob)

Barve-folije

Potisk na platnico in hrbtišče je običajno v srebrni ali zlati barvi. Platnico lahko potiskamo tudi v črni, modri, rdeči in beli barvi. Tiskamo neposredno iz računalniške datoteke na površino, kar pomeni, da lahko natisnemo poljubne oblike in znake (logotipe).

Dodatki

CENIK

A4 trda vezava s potiskom platnice15,00 EUR/kos
A4 trda vezava s potiskom platnice 5 - izvodov in več12,00 EUR/kos
Potisk hrbtišča4,00 EUR/kos
A4 trda vezava s potiskom platnice - brez tiskanja vsebine20,00 EUR/kos
A4 Mehka toplotna vezava (prozorne platnice)5,00 EUR/kos
A4 Mehka toplotna vezava s potiskom platnice9,00 EUR/kos
A4 plastična špiralna vezava2,00 EUR/kos
A4 standardno tiskanje na 100 g papir0,20 EUR/kos
A4 posebno tiskanje na 120 g V-papir0,30 EUR/kos
Kotniki (zlati / srebrni) - 4 na izvod3,00 EUR/kpl
Žepek in CD (žepek + CD + tisk na CD)7,50 EUR/kos
Bralni trak2,50 EUR/kos
Darilna škatla za diplomsko20,00 EUR/kos
Ponovno odpiranje trde ali mehke vezave7,00 EUR/kos
Cena tiskanja je neodvisna od barve in pokritosti.
Doplačilo za tisk in vezavo v 2 urah znaša 20 % na celotno naročilo.
Vse cene vsebujejo DDV! Cenik velja od 1. 2. 2020.

Koristni napotki

Pred oddajo naročila, preverite ali je oblikovanje in prelom v skladu z napotki vaše izobraževalne ustanove, predvsem pa natančno preberite tehnična navodila za tisk in vezavo vašega zaključnega dela.

Pravilno pripravljena datoteka za tisk je osnova za dober končni izdelek.

Diplomsko nalogo ali magistrsko delo lahko natisnemo in zvežemo že v 2 urah.

Konfigurator tvoje diplomske

Z nekaj kliki do tiska in vezave vaše diplomske naloge, magistrskega dela ali doktorske disertacije.

Za vsa dodatna pojasnila ali vprašanja nas lahko vedno pokličete na telefon 070 161 454 ali pišete na e-poštni naslov diplomske@soncnapot.si. Z veseljem Vam bomo pomagali.

Naročilo po e-pošti

Naročilo lahko oddate tudi po e-pošti. Na e-poštni naslov diplomske@soncnapot.si pošljite PDF datoteko z navodili za tisk in vezavo vašega zaključnega dela (barva platnice, barva potiska na platnico, način tiska, število izvodov idr.). Pripišite še svoje kontaktne podatke.

Zakaj smo prava izbira za izdelavo zaključnega dela?

Pri vezavah zaključnih del uporabljamo platnice, ki so proizvedene z zelenimi viri energije in iz recikliranih materialov. Tiskamo z laserskim produkcijskim strojem in uporabljamo kakovosten, snežno bel in gladek 100 g papir ter patentiran 120 g V-papir, ki omogoča ravno odpiranje zaključnega dela.

Tisk in vezavo diplomske naloge in magistrskega dela opravimo že v 2 urah, v kolikor to dopušča obseg in količina ostalih naročil.

Naročilo preko spletnega obrazca ali e-pošte je zelo hitro in enostavno. Naročanje je možno tudi preko telefona (Dejan – 070 161 454), ali osebno na lokacijah našega podjetja v Mariboru in na Ptuju.

Zavedamo se, da je kupcu cena in kakovost pomembna. Prizadevamo si zagotavljati vrhunske storitve in izdelke po konkurenčnih cenah.

Pri naročilu smo zelo skrbni in dosledni. Upoštevamo vaše želje in vam po potrebi z veseljem svetujemo ter poskrbimo, da je zaključno delo pripravljeno ob dogovorjeni uri prevzema.

Za vaše zadovoljstvo poskrbimo s sodobno strojno opremo in kakovostnimi recikliranimi materiali izdelanimi v EU, ki so proizvedeni z zelenimi viri energije. Zaslužite si le najboljše.

Pogosta vprašanja

Zaključna dela lahko izdelamo še isti dan oz. v nekaj urah. V primeru, da izberete “ekspresni” termin izdelave, bo zaključno delo izdelano v roku v 2-4ih ur. Po dogovoru lahko naredimo tudi hitreje, v kolikor to dopušča količina ostalih naročil in obseg dela.

Dostavo pošiljk vrši Pošta Slovenije ali drugi ponudnik. V primeru, da izberete najhitrejši termin izdelave in naročilo plačate do 12. ure na delovni dan, bo vaše zaključno delo na voljo še isti dan. Računajte, da v to ni vštet čas, ki ga za dostavo potrebuje dostavna služba.

Podjetje Sončna pot d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti za zamudo, ki jo povzroči dostavna služba! Če se vam mudi, priporočamo osebni prevzem na našem prevzemnem naslovu Trubarjeva ulica 15, 2000 Maribor. Le tako boste lahko svoje zaključno delo v rokah držali še isti dan.

Pri Wordovih dokumentih se ob tiskanju pogosto pojavljajo odstopanja pri presledkih, naslovih in podobnem. Po navadi je vse, kot mora biti, če se datoteko odpre z identičnim programom (npr. z Wordom 2021, če je bila diplomska naloga izdelana v tej različici, in ne npr. z Wordom 2000). Kljub temu pa priporočamo format PDF, saj datoteko tako vedno natisnemo točno takšno, kot ste nam jo poslali. V Wordu 2007 ali novejšem lahko pretvorite datoteko v format PDF že znotraj Worda. V kolikor imate starejši Word, vam predlagamo, da si naložite enega izmed brezplačnih programov za enostavno pretvorbo v format PDF.

Zrcalni robovi so zelo pomembni pri dvostranskem tisku. V kolikor potrebujete obojestranski tisk je notranji rob večji kot zunanji, potem morate nastaviti v dokumentu zrcalne robove. Kar pomeni, da bo vsaka leva stran imela desni rob večji, vsaka desna stran pa bo imela večji levi rob. Vedno bo večji notranji rob, kjer je vezava.

Dokler naročila v spletnem obrazcu ne oddate, lahko svojo izbiro spremenite tako, da preprosto kliknete na pravilno možnost v obrazcu. Po oddanem naročilu spremembe niso več mogoče, zato dobro preglejte obrazec in ga po potrebi večkrat preberite, preden ga dokončno oddate.