Kopiranje, tiskanje, skeniranje, vezave

Nudimo vam standardno in digitalno kopiranje. Standardno kopiranje izvajamo iz fizičnih originalov, ki so navadno iz papirja. Do formata A3 lahko kopiramo in skeniramo tudi vezane predloge (knjige, revije…) in različne predmete, katere je možno položiti na kopirno steklo.

Najpogosteje kopiramo in skeniramo črno bele in barvne originale v črno beli ali barvni tehniki do formata A3. Naredimo lahko samo eno kopijo originala ali v zelo kratkem času tudi večje naklade, oziroma velike količine, kot je npr. 25.000 ali več A4 kopij v enem dnevu.

Digitalno kopiranje pa izvajamo iz različnih datotek, ki so lahko shranjene na različnih digitalnih medijih, poslane po e-pošti ali pa so shranjene nekje v oblaku. Gradivo oz. tiskovine lahko zvežemo v PVC špiralo ali v toplotno vezavo.

Storitve kopiranja opravimo hitro in kvalitetno, prihranimo vam čas in denar. Obiščite nas na naslednjih lokacijah:

 • Gospejna ulica 10, Maribor
  pritličje Univerzitetne knjižnice Maribor
 • Trubarjeva ulica 15, Maribor
  pritličje Doma invalidskih društev Maribor
 • Osojnikova cesta 9, Ptuj
  pritličje poslovne stavbe PC Drava Ptuj

A4 0,20 €

Visokokakovostno ČRNO-BELO in BARVNO TISKANJE (seminarske, diplomske, magistrske in doktorske naloge, specialistična dela …) na 100 g ekstra gladek in bel papir.

Potrebujete kopiranje tudi ob sobotah?

Kopirnica Sončna pot d.o.o. v pritličju Univerzitetne knjižnice Maribor, Gospejna ulica 10, 2000 Maribor vam zagotavlja kvalitetno in hitro kopiranje tudi ob sobotah od 9.00 do 13.00 ure.

 • Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi storitvami nas kontaktirajte.

15 €

Vezava diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog ter gradiv vseh vrst!

Trde platnice iz recikliranega kartona in imitacije usnja. Jekleno hrbtišče z ekološko smolo ter FSC certifikatom (varujmo okolje) zagotavlja obstojnost vezanega gradiva. Nudijo prestižen in profesionalen izgled vaši dokumentaciji. Primerne za vezavo vseh vrst poročil, šolskih aplikacij, predstavitev podjetij, osebnih aplikacij, pogodb, ponudb, rokovnikov, glasbenih not ter diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih disertacij.

Na voljo v sedmih atraktivnih barvnih odtenkih (črni, temno sivi – quartz, svetlo sivi – alu, beli, temno modri, bordo rdeči in temno zeleni barvi).

Možnost zlatega in srebrnega dotiska na vse barve platnic.

Pomembno!

Ob naročilu printanja in vezav nalog potrebujemo naslednje:

 • datoteka za printanje mora biti dokončno oblikovana in pretvorjena v pdf obliko. PDF dokument diplome in PDF prve strani (za tisk naslovnice) pošljite na e-naslov: info@soncnapot.si in navedite naslednje podatke:

– enostranski ali obojestranski tisk
– PDF oblika izpisa naslovnice / sprednja stran, hrbet
– barva črk na naslovnici (zlata ali srebrna)
– barva platnic
– število izvodov
– pripišite še svoje kontaktne podatke

Koristni napotki

Pred oddajo diplome v tisk preverite ali je oblikovanje in prelom v skladu z napotki vaše izobraževalne ustanove. Za napake v diplomah ne odgovarjamo.

Pretvornik odprtih datotek v PDF si lahko naložite s spletne strani www.dopdf.com. Po pretvorbi v PDF, vsebino še enkrat podrobno preglejte, če ustreza, preden oddate v tisk.

Naloge natisnemo in zvežemo najkasneje v (3) treh delovnih dneh od oddaje gradiva.

Dodatni popust

Vsem, ki všečkate in delite našo Facebook stran www.facebook.com/soncnapot, nudimo dodatni 5 % popust na tisk in vezavo. (Na popust nas opozorite ob naročilu. Objava mora biti vidna (javno) na vašem zidu. Objave na Facebook profilih, ki so namenjeni samo oglasom in nagradnim igram, se ne upoštevajo).