Se strinjate, da je v vsakem domu prostor za določena pravila? Imamo uokvirjeno rešitev. Glavni poudarek grafike “Naša hišna pravila” je na pozitivnih dejanjih in čustvih, ki so temelj vsake srečne družine. Grafika je vpeta v lesenem okvirju.

Polepšajte svoj dom z uokvirjeno grafiko

Za vas smo oblikovali linijo grafičnih izdelkov z željo polepšati domove, razveseliti prijatelje, svojce z unikatnimi grafikami.

Unikatna grafika je posebna stenska dekoracija, ki polepša vaš dom in vanj vnese svežino, hkrati je pa lahko odlično darilo, dano iz srca za vašo cenjeno osebo.

Če bi želeli karkoli na spremeniti na spodnjih motivih nam pišite in z veseljem bomo ugodili vašim željam.

Prav tako vam izdelamo personalizirane grafike z vašo željeno grafično podobo in vsebino z vašim sporočilom.

Velikost: 130 x 180 mm, 210 x 300 mm, 300 x 400 mm
Okvir: leseni
Papir: 160 g / digitalni tisk
Cena: 5 – 15 EUR/kos

Okvirja velikosti 130 x 180 mm in 210 x 300 mm lahko stojita samostojno ali ju obesite na steno. Okvir velikosti 300 x 400 mm je lahko obešen samo na steno.

Rok izdelave: 2-3 delovne dni od prejetega naročila.

Za dodatna vprašanja in naročila nas pokličete na telefon 070 161 454 ali pišete na e-poštni naslov info@soncnapot.si.

Primeri unikatnih uokvirjenih grafik:

Karte - Spomin na osnovno šolo

Dragi starši, stari starši, tete, strici,…

Se vam je zgodilo, da vas je vaš otrok, vnuk, nečak,… vprašal »Kako pa je bilo, ko si bil ti majhen? Kaj ste počeli v šoli? Kakšno šolsko torbo si imel? Kateri šolski predmeti so ti bili najljubši?« In še tisoč vprašanj se lahko porodi. In seveda, ker je toliko časa preteklo, pozabimo marsikaj.

Da bi se temu v prihodnje izognili, smo v našem podjetju prišli do ideje, kako te dragocene spomine ohraniti. V ta namen smo izdelali zelo simpatične karte, v katere lahko zabeležite osnovnošolske spomine vaših otrok.

V kompletu za (punce ali fante) je devet kart in vsaka karta predstavlja en razred. Na vsaki kartici so napisana različna vprašanja, ki so vam v pomoč pri beleženju. Kartice podarite, ko otroci končajo osnovno šolo. Zapakirane so v lični kuverti, katere z besedilom nagovorijo otroka.

Spomini. Vsi jih imamo. Vesele, žalostne, tople, srečne, težke, boleče, iskrive, zanimive, … So niti iz katerih je stkano življenje in starejši ko so, globlje se nam vtisnejo.

Cena kompleta: 8 EUR

Zapakirane so v lični kuverti, katere z besedilom nagovorijo otroka.

Za dodatna vprašanja in naročila nas pokličete na telefon 070 161 454 ali pišete na e-poštni naslov info@soncnapot.si.

Se vam je že zgodilo, da vas je vaš otrok, vnuk, nečak,… vprašal »Kako pa je bilo, ko si bil ti majhen? Kaj ste počeli v šoli? Kakšno šolsko torbo si imel? Kateri šolski predmeti so ti bili najljubši?«

Fotografije kartic - Spomin na osnovno šolo: