You are currently viewing Tiskanje in vezava diplomskih nalog

Tiskanje in vezava diplomskih nalog

V vaš študij ste vložili veliko truda in časa, zato naj bo vaše zaključno delo narejeno vrhunsko. Zaslužite si, da je vaša diplomska, magistrska ali doktorska disertacija izdelana kvalitetno. Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, zato je izdelava možna v zelo kratkem času.

Vezava diplomske naloge že za 15 EUR

Trde platnice iz recikliranega kartona in imitacije usnja. Jekleno hrbtišče z ekološko smolo ter FSC certifikatom (varujmo okolje) zagotavlja obstojnost vezanega gradiva. Nudijo prestižen in profesionalen izgled vaši dokumentaciji. Primerne za vezavo vseh vrst poročil, šolskih aplikacij, predstavitev podjetij, osebnih aplikacij, pogodb, ponudb, rokovnikov, glasbenih not ter diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih disertacij.

Na voljo v sedmih atraktivnih barvnih odtenkih (črni, temno sivi-quartz, svetlo sivi-alu, beli, temno modri, bordo rdeči in temno zeleni barvi).

Možnost zlatega in srebrnega dotiska na vse barve platnic.

Pomembno!

Ob naročilu printanja in vezav nalog potrebujemo naslednje:

  • datoteka za printanje mora biti dokončno oblikovana in pretvorjena v pdf obliko. PDF dokument diplome in PDF prve strani (za tisk naslovnice) pošljite na e-naslov: diplomske@soncnapot.si in navedite naslednje podatke:

– enostranski ali obojestranski tisk
– PDF oblika izpisa naslovnice / sprednja stran, hrbet
– barva črk na naslovnici (zlata ali srebrna)
– barva platnic
– število izvodov
– pripišite še svoje kontaktne podatke

Koristni napotki

Pred oddajo diplome v tisk preverite ali je oblikovanje in prelom v skladu z napotki vaše izobraževalne ustanove. Za napake v diplomah ne odgovarjamo.

Pretvornik odprtih datotek v PDF si lahko naložite s spletne strani www.dopdf.com. Po pretvorbi v PDF, vsebino še enkrat podrobno preglejte, če ustreza, preden oddate v tisk.