You are currently viewing Izpis UPN obrazcev (položnic)

Izpis UPN obrazcev (položnic)

UPN obrazci s QR kodami so pogosto uporabljeni za enostavno in hitro izvajanje plačilnih transakcij. Tiskanje na UPN obrazce s QR kodami omogoča prejemnikom, da preprosto skenirajo kodo s svojim pametnim telefonom in izvedejo plačilo brez ročnega vnosa podatkov ter zmanjšuje možnost napak pri ročnem vnosu podatkov. Idealno za podjetja, društva, organizacije, ki potrebujejo položnice za različne namene. Avtomatizirano izpolnjevanje iz vaše baze (.csv, .txt, Excel …).

Variabilni tisk

Variabilni tisk je tehnika tiska, ki omogoča personalizacijo vsakega posameznega dokumenta. Namesto da bi natisnili eno predlogo večkrat, kot pri tradicionalnem tisku, se pri variabilnem tisku vsak izpis lahko razlikuje glede na vnaprej določene parametre. To omogoča prilagajanje vsebine, kot so imena, naslovi, številke ali celo slike, glede na potrebe vsakega posameznega prejemnika.

Glavna prednost variabilnega tiska je možnost ustvarjanja bolj personaliziranih in ciljanih marketinških sporočil. S pravilno uporabo lahko dosežemo večjo učinkovitost oglaševanja, saj se sporočila bolje prilagajajo interesom in potrebam ciljne publike. Uporablja se za tiskanje različnih dokumentov, kot so računi, dopisi, promocijski materiali, položnice in drugo.

Variabilni tisk se izvaja s pomočjo digitalnega tiska, ki omogoča hitro in učinkovito prilagajanje vsebine vsakega posameznega dokumenta. S tem se zagotavlja visoka stopnja prilagodljivosti in natančnosti, kar je ključnega pomena pri ustvarjanju personaliziranih marketinških kampanj in drugih dokumentov.