You are currently viewing Karte – Spomin na osnovno šolo

Karte – Spomin na osnovno šolo

Dragi starši, stari starši, tete, strici,…

Se vam je zgodilo, da vas je vaš otrok, vnuk, nečak,… vprašal »Kako pa je bilo, ko si bil ti majhen? Kaj ste počeli v šoli? Kakšno šolsko torbo si imel? Kateri šolski predmeti so ti bili najljubši?« In še tisoč vprašanj se lahko porodi ;). In seveda, ker je toliko časa preteklo, pozabimo marsikaj.

Da bi se temu v prihodnje izognili, smo v našem podjetju prišli do ideje, kako te dragocene spomine ohraniti. V ta namen smo izdelali zelo simpatične karte, v katere lahko zabeležite osnovnošolske spomine vaših otrok. V kompletu je devet kart in vsaka karta predstavlja en razred. Na vsaki kartici so napisana različna vprašanja, ki so vam v pomoč pri beleženju. Kartice podarite, ko otroci končajo osnovno šolo. Zapakirane so v lični kuverti, katere z besedilom nagovorijo otroka.

Spomini. Vsi jih imamo. Vesele, žalostne, tople, srečne, težke, boleče, iskrive, zanimive, … So niti iz katerih je stkano življenje in starejši ko so, globlje se nam vtisnejo.

Cena: 8,00 EUR z DDV.

Za več informacij in naročila nas lahko kontaktirate na naš email: info@soncnapot.si ali na tel. št. : 02 25 26 806 ali 070 161 454.